Prodaja slika za poklon ili kupnja slika za uređenje doma

Iz D2 Ateliera je proizašao niz unikatnih djela proizvedenih u Hrvatskoj koji su oplemenili i uljepšali domove i poslovne prostore i tako uveselili mnoge ljude i djecu.

Naši unikati krase posebne prostore Vaših domova u kojima provodite najljepše životne trenutke. Najveću pažnju posvećujemo djeci, čije nam veselje uvijek donosi dodatnu inspiraciju za nove radove.

Utjecaj umjetnika na kupca je jednak kao i utjecaj kupca na umjetnika. Naši umjetnici osluškuju njihove želje, težnje pa čak i osjećaj za estetiku. Iz te fuzije je proizašla kolekcija anđela. Anđeli kao nestvarna bića a ujedno i stvarna su bili želja naših kupaca. Njihovom igrom, kretanjem, izmjenog stvarnog i nestvarnog, maglovita i jasna slika vodi našeg kupca u magični, bajkoviti svijet u potrazi za umjetnošću.

Vidite li na našim stranicama nešto što Vam se sviđa, ili dobijete želju za nekim sličnim djelom s dodatkom Vaše ideje, pozivamo Vas da nam se svakako javite putem našeg telefona ili e-maila. Zajedno ćemo dogovoriti iduću sliku koja će uljepšati Vaš prostor ili postati dar za Vaše najmilije.

ORIGINALNA UMJETNIČKA DJELA HRVATSKIH AUTORA


POKLON ZA RELIGIJSKE PRIGODE · Rođenje djeteta · Krštenje djeteta · Krizma djeteta · Kramovi, Slave  · POKLON ZA SVEČANE PRIGODE · Rođendani · Imendani · Vjenčanja · Pod bor za Božić · SLIKA ZA POKLON· Matura · Godišnjica braka ..